Volei Alba Blaj a învins, vineri, pe teren propriu pe CSM Târgoviște cu scorul de 3-1, în prima manșă a optimilor de finală a Cupei României. Returul va avea loc sâmbătă, tot în aceeași sală, ”Timotei Cipariu” din Blaj și tot de la aceeași oră, 17:00.

După un parcurs bun, fetele coordonate de Branko Gajic s-au văzut conduse, iar la finalul primului set, tabela era îndreptată în favoarea târgoviștencelor. Scor 27:29. Însă fetele nu s-au descurajat, și au reușit să se impună în setul al 2-lea cu scorul de 25-21. După pauză voleibalistele s-au regrupat, și au câștigat categoric setul cu numărul 3, scor 25:10. Setul cu numărul 4, care avea să fie și ultimul din acest meci, a fost dominat de la început până la sfârșit de echipa gazdă, scor 25:9. Așadar, echipa Volei Alba-Balj se pregătesc pentru meciul de sâmbătă, care va decide ce echipă va juca cu Dinamo în sferturile Cupei, meci programat abia în ianuarie a anului viitor. .

„Un meci pe care noi l-am făcut dificil la începutul partidei, însă după ce am preluat conducerea în partea a 2-a a setului secund, și în seturile 3 și 4, am mers fără probleme spre victorie. Este bine că am câștigat, sperăm să câștigăm și mâine. Ne-am așteptat la o altă echipă, i-am luat puțin de sus, și asta putea să ne coste meciul. E bine că am revenit la timp și că am câștigat la final. Adevărul este că diferența de valoare există, și sunt convins ca o să câștigăm și mâine. Sunt sigur că luna viitoare, CSM Târgoviște o să fie o echipă mult mai bună decât în acest moment, după ce o să poată introduce în teren și jucătoarele transferate recent. ” a declarat după meci, Sergiu Ștefănescu – preşedintele executiv Volei Alba Blaj

Alexandru MOROŞANU

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate