Volei Club Alba-BlajCS Volei Alba Blaj a câștigat și ultima partidă din acest. Blăjencele au învins Penicilina Iași cu 3-0 (25-14, 25-15,25-24). În urma victoriei fetele își mențin poziția a treia pe podiumul clasamentului.

CS Volei Alba Blaj și-a îndeplinit obiectivul și a câștigat și ultima partidă din acest an. Primele două seturi blăjencele au defilat pe teren și au reușit să se impună cu 25-14 respectiv 25-15. Setul decisiv a fost puțin mai dificil însă și de acestă dată CS Volei Alba Blaj a trecut fără mari probleme.

Cea de-a 13-a etapă va avea loc în data de 18 ianuarie când fetele lui Branko vor întâlnii pe teren propriu Știința Bacău.

„A fost un meci bun. Primele două seturi au fost exact așa cum trebuie le-am câștigat la o diferență considerabilă, ultimul set a fost mai dificil, o jucătoare s-a accidentat dar e bine că am câștigat cele trei puncte” a declarat antrenorul Branko Gajic.

Acesta a mai precizat că echipa va avea o pauză între Crăciun și anul nou după care vor relua pregătirile pentru partida cu Știința Bacău.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate