Atmosferă de sărbătoare în sala „Timotei Cipariu” din Blaj, unde voleibalistele pregătite de Branko Gajic au învins 3-0  (pe seturi, 25-5, 25-6, 25-7) Unic Piatra Neamț, echipă ce s-a prezentat cu junioarele la meci. 

Peste 700 de oameni s-au înghesuit în sala din Blaj pentru a-și lua la revedere de la primul sezon petrecut de Volei Club Alba-Blaj pe prima scenă voleibalistică a țării.

„Jocul a fost superb, după scor nu avem ce să discutăm, au fost 700 de oameni care au cântat, au aplaudat, a fost extraordinar pentru atmosfera din sală. Noi ne-am respectat echipa și competiția. Fetele și antrenorul merită felicitate pentru dăruire”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Club Alba-Blaj.

Totuși, președintele blăjean are și un regret din sezonul acesta: „Regretăm meciul cu Lugojul, dar sezonul a fost frumos”.

Ștefănescu: „La anul vrem mai sus”

Pentru Volei Club Alba-Blaj urmează o perioadă în care strategia pentru anul viitor va fi un subiect discutat de oficialii clubului, dar până atunci și anumite schimbări la nivelul lotului.

„Urmează o despărțire elegantă de acest sezon și împreună cu Gajic ne vom gândi la ceea ce vom face sezonul viitor. Cu siguranță vor fi schimbări de lot, vrem la anul să fim mai sus”, a încheiat Sergiu Ștefănescu.

În urma succesului de sâmbătă, Volei Club Alba-Blaj s-a clasat pe 7 în Divizia A1 de volei feminin.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate