După ce au reușit să câștige toate cele cinci partide disputate în turneul de pregătire din Serbia, universitarele au învins joi după-amiază, cu scor 97-51 (28-8, 19-16, 21-12, 29-15), în deplasare, pe Universitatea Cluj-Napoca, într-o partidă de pregătire disputată în Sala Sporturilor ”Horia Demian”.

Jocul de la Cluj Napoca a fost unul destul de liniștit pentru echipa din Alba Iulia, care a condus de la început până la sfârșit.

„A fost un meci de pregătire bun, sunt mulțumit de evoluția echipei și cred că suntem pregătiți de jocurile oficiale. Pot să spun că stăm foarte bine din punct de vedere individual, mai avem puțin de lucrat la jocul colectiv, dar până la începutul campionatului cred că vom fi la nivelul dorit. Mă bucur că am terminat neînvinși în meciurile amicale, deoarece acest lucru dă un moral bun echipei pentru începutul sezonului”, a declarat antrenorul Miroslav Popov.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Jovana Vukoje, de la CSU Alba Iulia, care a reușit 27 de puncte.

În partida de la Cluj-Napoca, Miroslav Popov le-a introdus în teren pe Tiffany Brown, Anne Marie Părău, Jovana Vukoje, Breanna Salley, Alexandra Uiuiu, Sica Cuzic, Chastity Reed, Khadijah Whittington, Ildiko Nagy și Larisa Toma. Au lipsit Sasa Cadjo (ușor accidentată), respectiv Andreea Beldian și Mihaela Gherman (care nu au făcut deplasarea).

Prima partidă oficială din sezonul competițional 2013-2014 pentru CSU Alba Iulia va avea loc în data de 25 septembrie, pe teren propriu, cu Phoenix Galați, în primul tur al Cupei României.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Jovana Vukoje – 27 de puncte, Tiffany Brown – 16 puncte, Chastity Reed – 12 puncte, Khadijah Whittington – 11 puncte, AnneMarie Părău – 10 puncte, Alexandra Uiuiu – 8 puncte, Larisa Toma – 6 puncte, Ildiko Nagy – 5 puncte și Sica Cuzic – 2 puncte.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate