csuPrimul succes extern pentru CSU LPS Alba Iulia în Liga I de baschet feminin. Tânăra echipă albaiuliană a obținut cea de-a doua victorie stagională din tot atâtea meciuri disputate după ce a trecut în deplasare de Univ. CSM Oradea, cu scorul de 71-51 (17-14, 22-9, 24-13, 8-15), într-o partidă care a contat pentru etapa a III-a a eșalonului secund de baschet feminin românesc.

Trupa antrenată de Nicușor Marcu a dominat disputa încă din primul minut, reușind să se desprindă încet, încet la o diferență tot mai mare pe tabelă, care a ajuns la un moment dat chiar la 30 de puncte, pentru ca în final ecartul să rămână de doar 20 de puncte, după o perioadă de relaxare a sporivelor de la CSU LPS în ultimele 5 minute ale jocului.

Principala marcatoare a partidei a venit tot de la oaspete și a fost americanca Kelly Walter, care a reușit 28 de puncte. Victoria formației din Alba Iulia a venit însă pe baza unui joc colectiv foarte reușit și o apărare agresivă, care a oprit exasperant ofensiva orădencelor.

Ghete baschet pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de la cele mai mari branduri . Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii

Marcatoarele echipei CSU LPS au fost: Kelly Walter – 28 de puncte, Adina Ivașcu – 14 puncte, Alexandra Bobar – 11 puncte, Georgiana Plăvițu – 9 puncte, Andreea Fleșer – 6 puncte, Iuliana Petrifălean – 2 puncte și Daniela Enache – un punct.

Au mai evoluat: Iulia Taltabeț, Alexandra Boțan, Ionela Țetcu, Teodora Petrescu și Ioana Olariu.
CSU LPS ajunge astfel la cel de-al doilea succes în Liga I, fiind neînvinsă și urmează să dispute următoarea partidă pe teren propriu, vineri, 4 noiembrie 2016, cu începere de la ora 12:00. Meciul va avea loc în Sala de Sport Polivalentă a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar intrarea va fi liberă.

CSU Alba Iulia

 
 
 

Publicitate

Publicitate