CUGIR-300x179Avântul Reghin – ACF Metalurgistul Cugir 1939  1-2 (1-2). Metalurgiștii au inceput foarte bine partida, punând presiune încă din primele secunde pe echipa din Reghin, care s-a concretizat prin golul marcat de Taban Andrei în minutul 6. Cirstean si Taban puteau aduce un avantaj linistitor pentru echipa din Cugir, insă, în ciuda dominarii, gazdele au înscris, reusind sa egaleze prin Vilmos Stoica, în minutul 22. Metalurgistii mobilizat rapid dupa acest gol si au replicat prin golul marcat de Radu Stefan (min. 26)

Taban a avut din nou șansa să incheie partida, insă a ratat o actiune, reușind să trimită balonul în bară, de la 4 metri după ce a trecut de toată apararea adversă, inclusiv de portarul din Reghin.

In minutul 68 Gugu  este eliminat, iar gazdele au prins curaj amenintând poarta aparată de Gurincu în câteva randuri, dar reduta cugireana a rezistat cu brio presiunii puse de cei de la Reghin !

Au evoluat : Gurincu Adrian – Bold Florin, Radu Stefan, Gugu Ionut, Medeșan Paul – Avramescu Alexandru, Olteanu Vlad (81, Șuteu Alin), Piko Bogdan, Neagu Marius, Tăban Andrei (69, Negru Eugen), Cîrstean Adrian (74, Necșulescu Radu); rezerve Lăncrănjan Razvan, Iovănescu Stefan, Kilin Cristian si Goronea George !

„Un meci specific nouă, o partidă pe care am controlat-o dar apoi ne-am temut în final. Am ratat foarte mult, ocazii imense în care puteam să ne distanțăm pe tabelă și să închidem meciul. Sunt bucuros că am câștigat, am realizat o victorie meritată și că am ajuns pe treapta a treia a podiumului”, a declarat antrenorul Cristian Coroian

„Am muncit mult pentru aceste trei puncte. Am început foarte bine, dar apoi ne-am complicat. E bine că am realizat o nouă victorie. Îl felicit pe Piko pentru prestația de astăzi„, a spus președintele echipei noastre Ciprian Pahone !

Urmatoarea etapa va fi vineri 08.05 ora 18.00 pe arena CSO din Cugir, cand Metalurgistul va înfrunta echipa Unirea Dej, meci contând pentru etapa 23.

sursa: Metalurgistul Cugir

 
 
 

Publicitate

Publicitate