csu alba iuliaÎncă o victorie meritată pentru CSU Alba Iulia în derby-ul etapei a IX -a. Universitarele au reișit să se impună în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, cu scorul de 77-74 (17-17, 23-18, 18-23, 19-16). A fost o partidă echilibrată, cu un scor foarte strâns, dar elevele lui Popov au reușit să se impună și au câștigat la o diferență de 3 puncte.

După victoria muncită de care a avut parte luni seara, echipa universitară, CSU Alba Iulia, a întâlnit miercuri, echipa Sepsi Sf. Gheorghe, cu care au avut o confruntare echilibrată, scorul fiind unul strâns, dar în ultimele minute, elevele lui Popov au reușit să se impună și să câștige și această partidă.

Echipa universitară a început greu partida, dar pe parcurs și-au revenit și au intrat la pauza mare cu un avantaj de 5 puncte. La întoarcerea de la cabine însă, basketbalistele din echipa adversă au preluat conducerea și la finalul celui de-al treilea sfert, conduceau cu scorul de 23-18. Universitarele au reușit să egaleze, dar după puțin timp, acestea erau conduse din nou 70-68. Ultimele minute au fost cu noroc pentru CSU Alba Iulia reușind să se impună și să câștige partida cu scorul de 77-74.

Punctele echipei noastre au fost marcate de Alexandra Uiuiu (18 puncte), Wumi Agunbiade (18 puncte), Jessica Kuster (14 puncte), Joy Price (12 puncte), Valencia McFarland (8 puncte) și Larisa Toma (7 puncte).

„Am făcut o partidă foarte bună astăzi, am alergat pe tot parcursul meciului, ne-am aflat aproape toată partida la conducere pe tabelă, cu o singură excepție în ultimul minut, când ele au egalat și au trecut chiar la conducere, dar am reușit să ne păstrăm calmul și să obținem o victorie mare. Am făcut și multe greșeli, dar și așa am reușit să învingem. Îmi feliti jucătoarele pentru jocul prestat, au demonstrat că și-au dorit cu adevărat victori și au luptat exemplar toate cele 40 de minute de joc. Este o victorie mare pentru echipa noastră!”, a declarat la final de meci, antrenotul Miroslav Popov.

 
 
 

Publicitate

Publicitate