Miercuri a avut loc primul meci din cadrul etapei a patra a campionatului național de baschet feminin.  Meciul a început la ora 12.00, în Sala „Rapid” din București. După înfrângerea de pe teren propriu, în fața campioanelor de la ICIM Arad, CSU s-a descurcat de minune în deplasarea de la București, câștigând confruntarea cu CS Rapid București, cu scorul de 83-35.

CSU Alba Iulia a început bine meciul, impunându-se în primul sfert cu scorul de 10-23.  După prima repriză, scorul era înclinat spre echipa oaspete, când CSU intra la cabine cu un avantaj de 28 de puncte, scor 48-19. Deși meciul era ca și rezolvat, albaiuliencele nu au făcut pasul înapoi și au continuat să atace, fapt ce le-a adus la finalul setului 3 încă 22 de puncte pe tabelă, scorul fiind 13-22. Ultimul set avea să aducă o diferență la fel de mare ca și în primele sferturi, în ciuda faptului că fetele antrenate de Miroslav Popov au reușit doar 14 puncte, în timp ce echipa gazdă, CS Rapid București a marcat doar 3 puncte.

Următorul test pentru CSU se va da sâmbătă, 26 octombrie, când fetele vor primi pe teren propriu vizita celor de la Universitatea CSM Oradea, în timp ce adversara directă de astăzi, CS Rapid București va face deplasarea la Arad, pentru meciul cu Univ. Goldiș ICIM Arad.

 
 
 

Publicitate

Publicitate