Miercuri a avut loc etapa cu numărul 2 în Cupa României, faza județeană. AFC Micești a întâlnit Voința Stremț, pentru a doua oară oficial în acest sezon. Vicepreședintele clubului şi în acelaşi timp jucătorul Adrian Herepean a marcat chiar de ziua lui.

În urmă cu două etape de campionat, AFC Micești a primit vizita celor de la Voința Stremț, unde miceștenii s-au impus cu 3-0, prin reușitele lui Cristea, Coman și Biro. În momentul actual, AFC Micești se clasează pe primul loc în campionat, cu doar un egal în 6 etape. Voința Stremț stă ceva mai rău în campionat, ocupând poziția cu numărul 9, acumulând doar 7 puncte din 18 puse în joc.

Miercuri, cele două echipe s-au întâlnit pentru o nouă confruntare față-n față, în etapa secundă a cupei. Într-un meci cu multe goluri, echipa coordonată de M. Manea a reușit să se impună în deplasare cu scorul de 5-3, după reușitele lui: Călin Cătălina, care a reușit un hat-trick, Adi Păcurar și sărbătoritul zilei, Adrian Herepean.

Calificarea a venit cum nu se putea mai bine pentru ei. În aceeași zi cu reușita miceștenilor, Adrian Herepean a împlinit vârsta de 42 de ani. În ciuda vârstei, Adrian Herepean nu doar că joacă meci de meci în tricoul echipei sale, dar o face și foarte bine. Cea mai recentă dovadă o putem lua din meciul din cupă, când a marcat.

Adrian Herepean s-a născut pe de 16 octombrie 1971. A intrat în lumea fotbalului în anul 1994, când a debutat pentru echipa din Sântimbru, Avicola Sântimbru. După multe alte echipe la care a evoluat, în primăvara anului 2012 se hotărăște să-și creeze propria echipă, și anume AFC Micești. Cu ajutorul lui Gică Dobre (președinte) și Daniel Modruș (secretar), Herepean reușește să clădească o echipă stabilă în Micești, care momentan se luptă pentru promovarea în Liga a IV-a. Încă din primul sezon, formaţia a reușit să obțină ceea ce și-a dorit și anume clasarea pe o poziție de top. Sezonul precedent, echipa din Micești a terminat pe locul 2 în clasament, în spatele echipei Industria Galda de Jos. Suporterii sunt nelipsiți la meciurile echipei de pe teren propriu și nu numai, lucru ce îi multumește pe conducătorii clubului.

”Sunt foarte bucuros că, deși am împlinit o vârstă, încă mă pot descurca într-un meci. Până în momentul de față nu am stabilit o dată când voi pune capăt și mă voi retrage. Atât timp cât sănătatea îmi va permite, voi continua să fac ceea ce îmi place. Încurajez orice jucător de fotbal și le doresc să ajungă cel puțin la anii mei de fotbal. După ce o să mă retrag din teren, nu o să pot rămâne departe de acest sport și voi încerca să duc echipa într-un nivel cât mai sus. Sunt foarte mulțumit de echipa ce am putut să o creez în Micești și țin să le mulțumesc pe această cale tuturor care m-au sprijinit în acest proiect”, a declarat Adrian Herepean, vicepreședinte/jucător AFC Micești.

Adrian Herepean a mai jucat în trecut la echipa din Micești, pe vremea când formația se numea Stejarii Micești. Pe criteriul „așa tată, așa fiu”, Adrian Herepean își îndrumă fiul spre aceași cale. Iulian Herepean îşi însoţeşte tatăl la echipele unde și acesta evoluează.

Alba24 îi urează lui Adrian Herepean „La mulți ani!”, multă sănătate, bucurie și împliniri în tot ceea ce face.

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate