HC Alba-Sebeș a învins în stil de mare echipă, gruparea de pe ultimul loc din Divizia A de handbal feminin, Seria B,  Universitatea „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu. 37-12 arată faptul că fetele lui Octavian Achimescu nu au redus nici un minut turația motoarelor și nu le-au menajat pe vizitatoare.

La pauză scorul era deja 17-7, după o primă repriză în care HC Alba-Sebeș a arătat ca o echipă mare. În partea secundă antrenorul Achimescu a rulat întreg lotul, dar nici rezervele nu au dezamăgit.

„A fost un joc bun și un spectacol mare handbalistic în Sebeș.  Antrenorul a rulat tot lotul, spre surprinderea noastră și a doua echipă a fost la înălțime, a fost un joc bun cu o echipă mai slabă, dar am am jucat 60 de minute un handbal de calitate”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

Pentru HC Alba Sebeș au marcat: Paula Chirilă 6, Ioana Pojar 1, Andreea Predoi 9, Simina Neag 3, Bianca Bogdan 1,  Delia Paștiu 2, Ion Ana Maria 1, Ana Ciolan 1, Andreea Baltag 2, Oana Bidașcu 3, Ioana Almășan 3, Alexandra Oncu 5.

Etapa viitoare HC Alba Sebeș va juca în deplasare cu liderul Cetate Deva, formație ajutată și de tehnicianul din Sebeș, Alexandru Weber.

 
 
 

Publicitate

Publicitate