Sâmbătă, de la ora 18:00 echipa ce reprezintă județul Alba în voleiul feminin în Divizia A întâlnește pe teren propriu formația CSM Lugoj. După această etapă, blăjencele vor juca miercuri, 13 noiembrie în deplasare de la CSU Medicina Târgu Mureș.

Clubul Sportiv Volei Alba Blaj organizează pentru toți iubitorii de volei deplasare gratuită la următorul meci din deplasare, respectiv la confruntarea de pe terenul celor de la CSU Medicina Târgu Mureș, echipă ce se află pe locul secund în acest moment în campionat, la egalitate de puncte cu CSV Alba Blaj, echipă situată pe cea de-a 3-a poziție.

Toți suporterii care doresc să asiste la confruntarea dintre cele două, ce va avea loc miercuri, 13 noiembrie de la ora 18:00, vor trebui să se înscrie pe o listă. Pentru asta, doritorii vor trebui să meargă la biroul “Registratura” din cadrul Primariei Municipiului Blaj până în data de 12 noiembrie, la ora 16.00.

Reamintim că etapa trecută, disputată duminică, 3 noiembrie, CS Volei Alba Blaj a pierdut dramatic în fața actualului lider din campionat, Dinamo Romprest București, scor 2-3. Deși formația antrenată de Branko Gajic a început foarte bine meciul, și s-a impus fără nici o emoție în primele două seturi, scor 25-16, respectiv 25-11. Următoarele 3 seturi au fost dramatice, echipa gazdă pierzând următoarele 3 seturi la limită, deși au avut 4 mingi de meci în setul cu numărul 4. Scoruri pe seturi a fost 25-16, 25-11, 24-26, 10-15.

 
 
 

Publicitate

Publicitate