Unirea Alba Iulia a acumulat al șaselea joc fără victorie la Arad și se îndreaptă anevoios spre zona ”nisipurilor mișcătoare”. Stelian Gherman nu a găsit nici la Arad formula câștigătoare de punct sau puncte și Unirea a pierdut cu 1-0, în fața ”Bătrânei Doamne” din Arad.

Partida de la Arad a fost una modestă, lipsită de prea multe ocazii de poartă, cu o echipă a Unirii care a avut un singur șut pe spațiul porții, în prima repriză. În minutul 44, UTA Arad a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Mara l-a învins pe Pascal, după ce Ionuț Șerban l-a faultat pe Bucur în careu.

Repriza secundă a început tot în nota de dominare a echipei din Arad, UTA fiind mai mereu la timona jocului. Singurul unirist care a ieșit la rampă în partida de la Arad, a fost portarul Pascal, care i-a salvat din nou pe uniriști de la primirea altor goluri.

Iată cele două distribuții:

UTA: Amadio – Calvin, Gligor, Pocuca, Siminic – Al. Ignea – Căt. Bucur, Hidişan, Mara (cpt.), Purece – Al. Miron Rezerve: Smaranda – Neagu, I. Bălan, Varga, Galanis, Chindriş, Sitoe Antrenor: Adrian Falub.

Unirea: Pascal (cpt.) – Oltean, I. Şerban, Potopea, Schuller – Negură, Ciofu, M. Petrescu, Ianc – M. Oprea, Oară Rezerve: Lasc – Florea, Contor, I. Grozav, Pleniceanu, Militaru, Pecarov. Antrenor: Stelian Gherman

Gherman i-a lăsat pe bancă pe Pleniceanu, Militaru, Pecarov și Florea.

Antrenorul Stelian Gherman a folosit un prim unsprezece surprinzător la Arad, în partida cu UTA.  Acesta a jucat mijlocaș dreapta cu Negură, deși Oară era un obișnuit al acestui post. Pe postul de mijlocași centrali, Stelian Gherman i-a utilizat pe Ciofu și Petrescu, cu toate că pe bancă i-a lăsat pe Pleniceanu, titular de drept al postului de mijlocaș central și Dragoș Militaru, fotbalist folosit în acest retur. În atac, Gherman a mizat pe Mircea Oprea și Claudiu Oară, avându-l suspendat pe Mureșan, iar rezervă a rămas Dejan Pecarov, un alt titular incontestabil în atacul Unirii.

De amintit este faptul că la meci nu au făcut deplasarea Stan și Bucurică (accidentați), în vreme ce Mureșan și Bumbac au fost suspendați.

7 localnici titulari la Arad

Tehnicianul Unirii Alba Iulia, Stelian Gherman a afișat la Arad o formulă cu nu mai puțin de 7 jucători localnici. Este vorba de Potopea, Schuller, Negură, CIofu, Ianc, Oprea și Oară, în vreme ce pe bancă s-au aflat Lasc, Contor și I.Grozav.

FOTO: SPORTARAD.RO

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate