După ce, în prima zi a etapei cu numărul XI, am avut parte de meciuri frumoase, astăzi ne-am bucurat de goluri multe şi fotbal de spectacol. Energia Săsciori a defilat împotriva Arieşul Apuseni, în timp ce Rapid CFR Teiuş a învins Viitorul Sântimbru într-un meci interesant, iar Performanţa Alba Iulia s-a impus greu împotriva celor de la FC Cugir.

Vezi meciurile din etapa cu numărul XI:  

Olimpia Aiud – Cuprirom Abrud 1-2

În primul meci al etapei cu numărul XI, Cuprirom Abrud se impune pe terenul Olimpiei Aiud cu scorul de 2-1. Astfel, moţii se aproprie la un singur punct de liderul CSO Cugir, care are un meci mai puţin. De partea cealaltă, Olimpia Aiud se află pe locul şapte al clasamentului cu 17 puncte, dar la sfărşitul etapei curente, aiudenii pot pica două poziţii în clasamentul Ligii a IV-a.

CSO Cugir – Metalul Aiud 2-0

Liderul CSO Cugir a învins „laterna roşie” şi se distanţează din nou la patru puncte de poziţia secundă. CSO Cugir se menţine lider cu 26 de puncte din 30 posibile, în timp Metalul Aiud rămâne cu 3 puncte din 11 partide.

CS Ocna Mureş – Inter Ciugud 3-1

După înfrângerea din Cupa României, ocnamureşenii s-au răzbunat pe nou-promovata Inter Ciugud pe care au reuşit să o învingă cu scorul de 3-1. După 11 etape, CS Ocna Mureş se află pe locul 11 cu tot atâtea puncte, în timp ce oaspeţii lor de astăzi, ocupă poziţia a 13-a cu doar şase puncte.

Viitorul Sântimbru – Rapid CFR Teiuş 3-4

Meci spectacol la Coşlariu. Viitorul Sântimbru a pierdut meciul cu Rapid CFR Teiuş cu scorul de 4-3. Răsturnări de scor, goluri multe, penalty-uri, toate pentru probabil, cel mai frumos meci al etapei. După acest meci, Viitorul Sântimbru rămâne cu 16 puncte, în timp ce Rapid CFR Teiuş acumulează 21 de puncte.

Performanţa Alba Iulia – FC Cugir 2-1

După începutul mai slab de sezon, echipa lui Ioan Marinca începe să revină în fruntea clasamentului. În etapa curentă, albaiulienii au învins FC Cugir cu scorul de 2-1, reuşind astfel să acumuleze 17 puncte în 11 etape. De partea cealaltă, cugirenii rămân la 14 puncte şi coboară o poziţie în clasament.

Energia Săsciori  – Arieşul Apuseni Baia de Arieş 9-1

Nou-promovata Energia Săsciori a spulberat Arieşul Apuseni Baia de Arieş cu scorul de 9-1. După acest rezultat, gazdele rămân pe poziţia a 12-a cu 10 puncte, în timp ce echipa lui Marius Dup, rămâne codaşa clasamentului cu doar un punct.

Dalia Sport Daia Română – Sportul Sebeş 0-2

În ultima partidă din etapa cu numărul XI, Sportul Sebeş a reuşit să învingă Dalia Sport Daia Română cu scorul de 2-0. Gazdele se află la a doua înfrângere din acest campionat, după cea din prima etapă cu CSO Cugir. De partea cealaltă Sportul Sebeş acumulează astfel 20 de puncte, fiind imediat sub podiumul Ligii a IV-a.

 
 
 

Publicitate

Publicitate