Duminică, 9 septembrie, au avut loc cinci partide din etapa a III-a a Ligii a IV-a. Viitorul Sântimbru a învins Olimpia Aiud după un meci spectaculos,  Rapid CFR Teiuş a bifat prima victorie din acest sezon în timp ce CS Ocna Mureş a învins la Săsciori. După amiază, Sportul Sebeş a obţinut trei puncte importante la Baia de Arieş, în timp ce Arena Alba Iulia a remizat cu FC Cugir, scor 2-2.

Viitorul Sântimbru – Olimpia Aiud 4-3

Echipa lui Sorin Mărginean a învins Olimpia Aiud cu scorul de 4-3, după ce, la pauză, tabela arăta 2-1 în favoarea oaspeţilor. Astfel Olimpia Aiud suferă prima înfrângere din acest sezon, în timp ce Viitorul Sântimbru bifează a doua victorie, după ce a învins pe CS Zlatna la „masa verde”. Olimpia Aiud se află la prima înfrângere în acest sezon.

Rapid CFR Teiuş – Inter Ciugud 1-0

Rapid CFR Teiuş a izbutit prima victorie din acest sezon, după succesul cu Inter Ciugud. Echipa din Teiuş a acumulat astfel 5 puncte din 3 partide, fiind una dintre echipele neînvinse până în prezent,  în timp ce Inter Ciugud staţionează la cele 3 puncte obţinute etapa trecută împotriva Metalului Aiud.

Energia Săsciori – CS Ocna Mureş 1-3

CS Ocna Mureş a bifat prima victorie în această ediţie de campionat împotriva unei contra candidate la evitarea retrogradării. CS Ocna Mureş acumulează astfel 5 puncte după 3 etape, în timp ce Energia Săsciori nu a reuşit să strângă decât un singur punct după trei partide.

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Sportul Sebeş 1-3

Sportul Sebeş a câştigat la Baia de Arieş trei puncte dificile. Gazdele au înscris primii prin Mâzan în minutul 28, dar sebeşenii au egalat şapte minute mai târziu prin Cotruş. Sportul Sebeş a condus ostilităţile în partea a doua a meciului, Arieşul Apuseni fiind cu un om mai puţin din minutul 40, iar dubla lui Bălaş (65, 90) au adus victoria oaspeţilor care şi-au depus candidatura pentru câştigarea Ligii a IV-a.

Arena Alba Iulia – FC Cugir 2-2

Echipa lui Ovidiu Barna s-a anunţat o „nucă tare” pentru oponentele din Liga a IV-a, iar nici în etapa a III-a nu s-a lăsat mai prejos, reuşind un 2-2 cu FC Cugir. Arena Alba Iulia a strâns 4 puncte în această ediţie de campionat, în timp ce cugirenii au obţinut primul lor punct în deplasarea de la Mihalţ.

Sâmbătă s-au disputat partidele dintre CSO Cugir – Performanţa Alba Iulia 3-2 şi Metalul Aiud – Cuprirom Abrud 0-4.

 
 
 

Publicitate

Publicitate