HC Alba-Sebeș a început campania de transferuri și pregătește cu mare atenție sezonul în care echipa lui Achimescu nu are voie să rateze promvoarea în Liga Națională de handbal. Președintele Virgil Costea a negociat înțelegerile cu trei jucătoare de la HCM Baia Mare și cu un inter stânga de la Centrul Național Olimpic de Excelență de la Vâlcea.

Fetele dorite la Sebeș de la HCM Baia Mare sunt: Adriana Tamaș (extremă dreaptă), Reka Tamaș (inter stânga), Lavinia Dobromir (inter dreapta), iar de la Centrul Național Olimpic de Excelență a sosit Cristina Andriță (inter stânga).

„Sunt jucătoare care au experiență în joc, eu sper să aducă un plus la echipa noastră din punct de vedere valoric și din punct de vedere al personalității în joc, mă aștept la lucruri mari. Obiectivul nostru este Liga Națională și o să semneze contractele în concordanță cu obiectivele”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

În acest moment, HC Alba-Sebeș încearcă să le prelungească contractele jucătoarelor Larisa Comșa, Mădălina Predoi și Oana Bidașcu, iar lista acestora ar mai putea fi completată în perioada următoare.

 UPDATE: Sabine Klimek: „Nu am pus pixul pe hârtie”

Handbalista Sabine Klimek a dezmințit informația oferită de președintele Virgil Costea, conform căreia aceasta ar fi semnat cu HC Alba-Sebeș. Sportiva de 22 de ani a negat că ar fi semnat cu HC Alba-Sebeș.

„Nu am pus nici un pix pe hârtie, ba mai mult nu m-am întâlnit față-n față cu nimeni de la Sebeș”, a declarat Sabine Klimek, handbalistă care conform declarațiilor făcute de Virgil Costea, ar fi semnat cu HC Alba-Sebeș.

Așadar în urma declarației făcute de Sabine Klimek lista presupuselor achiziții se reduce la 4, în acest moment, iar surprizele ar putea apărea în zilele următoare.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate