Etapa a IV-a a luat sfârşit duminică după-masa cu ultimele partide. Paul Ciucă a reuşit să-l învingă pe Ovidiu Barna într-un duel al tinerilor antrenori, în timp ce Inter Ciugud s-a distrat cu Arieşul Apuseni Baia de Arieş. După patru etape, Cuprirom Abrud rămâne în continuare lider, fiind urmată de Sportul Sebeş şi CSO Cugir. 

Vezi mai jos rezultatele complete ale rundei cu numărul patru din Liga a IV-a.

Olimpia Aiud – CSO Cugir, 1-3

Echipa antrenată de Emil Țâmpea a obținut o victorie importantă în lupta pentru accederea la barajul pentru Liga a III-a. CSO Cugir a învins Olimpia Aiud, o echipă care s-a anunțat încă de la începutul campionatului ca fiind una dintre „buturugile mici”.

După acest joc, CSO Cugir are un total de 9 puncte, iar Olimpia Aiud a acumulat 6 puncte, după patru partide.

FC Cugir – Metalul Aiud 2-1

FC Cugir a reușit să obțină prima victorie după patru etape, în timp ce Metalul Aiud se chinuie pentru a obține primele puncte în această nouă ediție de campionat.

După această partidă, FC Cugir are un total de 4 puncte, în timp ce Metalul Aiud se află pe ultima poziție a clasamentului, cu zero puncte.

CS Ocna Mureș – Viitorul Sântimbru 3-0

CS Ocna Mureș este una din surprizele începutului de sezon în Liga a IV-a, la fel ca și Olimpia Aiud sau Cuprirom Abrud. Ocna-mureșenii au bifat a doua victorie a acestui sezon, după ce au învins pe Viitorul Sântimbru cu scorul de 3-0.

Astfel, CS Ocna Mureș  acumulează opt puncte, în timp ce echipa antrenată de Sorin Mărginean  ocupă poziția a 12-a cu doar trei puncte.

Cuprirom Abrud – Rapid CFR Teiuș 3-1

Cuprirom Abrud continuă să surprindă în această ediție de campionat, abrudenii fiind lideri după patru etape cu maximum de puncte. Ultima victimă a abrudenilor este Rapid CFR Teiuș, o echipă care se anunța a fi una dintre fruntașele acestui sezon.

Cuprirom Abrud ocupă locul întâi după patru etape, având 12 puncte, aceștia fiind urmați de Sportul Sebeș și CSO Cugir. De partea cealaltă, Rapid CFR Teiuș ocupă poziția a 6-a cu doar 5 puncte după 4 etape.

Sportul Sebeș – Energia Săsciori 3-2

Un alt meci interesant a fost desfășurat în Parcul „Arini”. Sportul Sebeș a învins Energia Săsciori cu scorul de 3-2, sebeșenii continuând drumul către câștigarea campionatului.

După patru runde, Sportul Sebeș ocupă poziția secundă cu 10 puncte, în timp ce Energia Săsciori ocupă poziția a 14-a adunând doar 1 punct.

Dalia Sport Daia Română – Arena Alba Iulia 1-0

Echipa antrenată de Paul Ciucă a învins Arena Alba Iulia cu scorul de 1-0, Benga (jucător  care a fost în probe la Unirea Alba Iulia în această vară) a adus victoria dăienilor în prelungirile partidei.

După această etapă, Dalia Sport Daia Română a reuşit să strângă 6 puncte, în timp ce echipa antrenată de Ovidiu Barna rămâne cu doar 4 puncte.

Inter Ciugud – Arieşul Apuseni Baia de Arieş 5-2 

Inter Ciugud a reuşit să bifeze a doua victorie din acest campionat după ce a marcat 5 goluri echipei antrenate de Marius Dup, care se află la a treia înfrângere din patru etape.

Înainte de etapa cu numărul V, Inter Ciugud a adunat 6 puncte, în timp ce Arieşul Apuseni Baia de Arieş are doar un punct.

 
 
 

Publicitate

Publicitate