Ultimele trei partide din etapa a XII-a au fost foarte interesante pentru spectatorii prezenţi la Mihalţ, Baia de Arieş şi Ciugud. După această etapă, lider este în continuare CSO Cugir, care s-a distanţat la şase puncte de celelalte echipe. În partea cealaltă a clasamentului, ultimele trei formaţii par condamnate la retrogradarea în Liga a V-a, dar să nu uităm că surprize au mai fost şi vor mai fi în acest sport.

Vezi mai jos rezultatele etapei a XII-a a Ligii a IV-a: 

FC Cugir – Olimpia Aiud, 1-0

În prologul etapei a XII-a, FC Cugir a învins greu Olimpia Aiud, cu un gol înscris în prelungirile partidei. După această etapă, gazdele au acumulat 17 puncte, fiind la egalitate cu Olimpia Aiud.

Cuprirom Abrud – CS Ocna Mureş, 1-1

Abrudenii au reuşit doar o remiză pe teren propriu împotriva celor de la CS Ocna Mureş. După acest semi-eşec, Cuprirom Abrud poate pierde poziţia secundă a clasamentului în dauna celor de la Rapid CFR Teiuş sau Sportul Sebeş. De partea cealaltă, CS Ocna Mureş a adunat 12 puncte în tot atâtea etape şi ocupă (cel puţin până mâine) poziţia a 11-a din clasamentul Ligii a IV-a.

Rapid CFR Teiuş – CSO Cugir, 0-1

CSO Cugir a învins la Teiuş şi a izbutit să se distanţeze la şase puncte de celelalte echipe. CSO Cugir este singura echipă neînvinsă în acest campionat şi principala favorită la accederea la barajul pentru Liga a III-a. De partea cealaltă, Rapid CFR Teiuş rămâne pe poziţia a treia, dar Sportul Sebeş o poate întrece în cazul unor succes.

Energia Săsciori – Dalia Sport Daia Română, 1-1 

Nou-promovata Energia Săsciori a reuşit o remiză mare împotriva celor de la Dalia Sport, echipă care an de an se află în locurile fruntaşe din Liga a IV-a. După 12 partide, Energia Săsciori se află pe poziţia a 12-a cu 11 puncte, în timp ce echipa antrenată de Paul Ciucă are 19 puncte şi ocupă locul cinci în clasamentul Ligii a IV-a.

Arena Alba Iulia – Performanţa Alba Iulia, 1-5

Performanţa Alba Iulia a reuşit scorul etapei în disputa de la Mihalţ contra echipei antrenate de Ovidiu Barna. După un sec 4-0 la pauză, albaiulienii au redus motoarele pentru ca în final tabela să arate un drastic 1-5. După această partidă, Performanţa Alba Iulia urcă până pe poziţia a patra, având un total de 20 de puncte, în timp ce Arena Alba Iulia rămâne cu 17 puncte adunate în 12 etape.

Inter Ciugud – Sportul Sebeş, 1-0

Nou-promovata Inter Ciugud a reuşit surpriza etapei. Ciugudenii au învins Sportul Sebeş cu scorul de 1-0 şi astfel au pierdut ocazia de a urca pe podiumul Ligii a IV-a, iar obiectivul echipei pare din ce în ce mai departe. După această etapă, gazdele acumulează nouă puncte şi se apropie la două puncte de Energia Săsciori. De partea cealaltă, Sportul Sebeş rămâne cu doar 20 de puncte, fiind la nouă distanţă de liderul CSO Cugir.

Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Viitorul Sântimbru, 2-2

Moţii au fost foarte aproape de a produce o altă surpriză. Echipa condusă de Marius Dup a remizat 2-2 cu Viitorul Sântimbru. După ce au condus ostilităţile în prima repriză, iar la scorul de 2-1 au ratat o lovitură de pedeapsă, Arieşul Apuseni a ratat a doua victorie din acest campionat. Astfel, după 12 etape, gazdele ocupă în continuare ultimul loc al clasamentului cu doar patru puncte, în timp ce oaspeţii se află pe locul 10 cu 17 puncte.

 

 

Comentarii

  1. Sasciori spune:

    pt suporterii Daliei,care strigau sa ne bage in „dasagi” golurile…uite ca ati plecat voi cu dasagii acasa…Multumim suporterilor Sasciorenilor:)

 
 

Publicitate

Publicitate