Sala „Transilvania” din Sibiu a găzduit, în perioada 13-15 martie, campionatele interuniversitare, baschet 3×3 ”Student Sport”, faza zonală.

Alba Iulia a fost reprezentată de Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, atât la feminin, cât și la masculin.  Băieții nu au impresionat la Sibiu, fiind eliminați din competiție, iar fetele au fost surpriza plăcută a competiției, cu echipa alcătuită din Elisabeta Crecan, Corina Ceaușu (ambele CS Universitatea Alba Iulia), Alexandra Oarga și Ana Mărginean.

În prima partidă, Universitatea Alba Iulia a învins cu 9-8 Facultatea de Agronomie din Cluj, pentru ca în jocul al doilea să se impună cu 4-2 contra Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. În finală, fetele din Alba Iulia au întâlnit din nou Facultatea de Agronomie din Cluj, meci în care s-au impus cu 6-5.

La Sibiu, Corina Ceaușu a fost desemnată MVP-ul turneului (cea mai valoroasă jucătoare). În perioada 14-16 mai, va avea loc finala pe țară, la București, unde vor participa cele mai bune opt echipe din țară.

Foto: Student sport.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate