HC Alba-Sebeş a reuşit o nouă victorie, duminică dimineaţa, în deplasarea de la Timişoara. Fetele din Sebeş au învins cu scorul de 22-16, Universitatea Timişoara, echipă care a acumulat şase înfrângeri din tot atâtea partide.

Sportivele conduse de Octavian Achimescu au bifat astfel a treia victorie în campionatul Diviziei A, Seria B la handbal feminin.

Pentru echipa din Sebeş au marcat: Ana Ciolan (10 reuşite), Paula Chirilă (4 reuşite), Simina Neag (2 reuşite), Ana Ion (2 reuşite), Bianca Bogdan, Delia Paştiu, Mihaela Tecariu, Paula Hoha (toate cu câte o reuşită).

Au mai evoluat Lenuţa Mormeci, Maricica Ilea, Andreea Baltag, Ioana Almăşan, Ioana Pojar.

„Un meci pe faza de apărare bun al fetelor, dar am păcătuit pe faza de atac, ratăm foarte mult în duelurile unu la unu cu portarul. Întâlnirea de astăzi a fost o echipă mai slab cotată, trebuie motivare după o înfrângere în care credeam că puteam mai mult şi cu Deva. Sunt supărat că ratăm foarte, foarte mult”, a declarat Octavian Achimescu, antrenor HC Alba-Sebeş.

Etapa următoare, HC Alba-Sebeş va întâlni SCM Univ. Piteşti, într-un meci ce se va disputa în sala „Florin Fleşeriu”, duminică, de la ora 18.00.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate