Unul dintre cei mai talentați fotbaliști din tabăra Unirii Alba Iulia, Filip Morar, a plecat miercuri spre Ungaria, unde va semna un contract cu Honved Budapesta, formație ce a terminat pe locul trei sezonul precedent.

Unul dintre cei mai talentaţi puşti de la Unirea Alba Iulia a fost în probe în această vară la formația din Ungaria și a ajuns la o înțelegere cu șefii clubului Honved.

„E un pas important pentru mine, plec cu sufletul amărât pentru că nu am apucat să debutez la echipa de seniori a Unirii Alba Iulia și pentru că situația la club e așa cum e. Sper ca acest club de tradiție să nu moară pentru că uitați câţi fotbalişti de valoare a dat. Vreau să mulţumesc tuturor pentru tot ce au făcut pentru mine în special domnului Brumaru”, a declarat Filip Morar.

Filip Morar este născut pe 9 ianuarie 1997 şi este comparat de mulţi oameni din lumea fotbalului cu Nicuşor Stanciu.

Unirea nu va lua bani pe Morar!

Filip Morar şi-a depus de câteva zile memoriu pentru a deveni liber de contract ceea ce înseamnă că Unirea Alba Iulia va fi nevoită să se mulţumească doar cu grila de formare pentru acest jucător.

Suma va fi una derizorie în comparaţie cu valoarea fotbalistului albaiulian. Filip Morar este un alt caz în care Unirea nu încasează nimic pentru copiii crescuţi la clubul „alb-negru”. Din această listă fac parte Andrei Zăgrean, Ciprian Selagea şi Florin Ilie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate