656585-picture-romania-u17-anglia.jpg-604-423-1-85Portarul Unirii Alba Iulia, Cătălin Suciu a fost titular în toate cele trei partide pe care Naţionala României U17 le-a disputat în Anglia în cadrul Turului de Elită, ultima competiţie înaintea Europeanului din Bulgaria.

Chiar dacă “tricolorii” au pierdut toate cele trei meciuri, 0-3 cu Slovenia, 0-2 cu Norvegia şi 1-2 cu Anglia, îmbucurător este faptul că goalkeeper-ul “alb-negrilor” din Cetatea Marii Uniri a fost titular în poarta formaţiei pregătită de Bogdan Argeş Vintilă în toate întâlnirile.

(P)  Adidasi și tricouri fotbal  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Câștigătoarele celor 8 grupe de la Turul de Elită plus cele mai bune 7 echipe de pe locurile secunde (se elimină rezultatele cu ultima clasată) se califică la Campionatul European din Bulgaria (6-22 mai). (D.U., sursa foto frf.ro)

 
 
 

Publicitate

Publicitate