1Campioana remizelor din Seria a 4-a din Liga a III-a, Ripensia Timișoara, descinde astăzi pe malul Ampoiului și va da piept cu o echipă, Unirea Alba Iulia, care nu a câștigat niciun joc pe teren propriu (n.a. este drept că trupa lui Radu Andone a jucat doar un singur meci, la debut scor 2-2 cu Millenium Giarmata, pe arena albaiuliană Cetate) dar care este invincibilă în deplasare!

Adidași alergare pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive pentru bărbați, femei și copii

Cum meciul va avea la centru o doamnă, Cristina Dorcioman, în premieră pentru uniriști în acest sezon, de ce să nu sperăm că norocul se va îndrepta spre alb-negri și cele trei puncte vor rămâne pe malul Ampoiului! Sau în Cetatea Marii Uniri! Unirea Alba Iulia – Ripensia Timișoara (stadion Minaur din Zlatna, ora 15.00. A: Dorcioman Cristina (Câmpulung Muscel), A1: Bîrdeş Romică (Piteşti), A2: Tănase Lucian (Piteşti). Obs: Hârlab Mihai (Braşov) și Gherghe Alexandru (Făgăraș). (D.U., sursa foto pagina de facebook a Ripensiei)

 

Post-ul Uniriștii în căutarea primului succes de pe teren “propriu”! Astăzi, de la ora 15.00, la Zlatna vine “Ripi”! apare prima dată în Alba Sport.

 
 
 

Publicitate

Publicitate