Sâmbătă, 31 martie, în oraşul Kocaeli-Darica din Turcia se  vor desfăşura Campionatele Balcanice de Cros, competiţie la care România va deplasa câte 4 sportivi pentru fiecare dintre categoriile de vârstă.

Din lotul junioarelor va face parte şi Anca Bunea (foto), sportivă cu dublă legitimare CSŞ Mediaş/CS Unirea Alba Iulia, pregătită de către prof. Vasile Herman, care a fost selecţionată ca urmare a clasării pe podium la recent desfăşuratele Campionate Naţionale de Cros de la Băile Felix.

”Am urmărit-o pe Anca Bunea îndeaproape, atât perioada de pregătire, cât şi în competiţiile din acest an, tocmai de aceea sunt încrezător că ea va face o figură frumoasă în Turcia. De asemenea, cunoscând omogenitatea şi valoarea fetelor care fac parte din echipa de junioare, cred că acestea au şanse foarte mari la titlul balcanic pe echipe”, a declarat Marius Anghel, director CS Unirea Alba Iulia

Întreg lotul României aflat la baza de pregătire de la Snagov va pleca în miercuri seară spre Turcia, vizând cât mai multe medalii, atât în probele individuale, cât şi în cele pe echipe.

 
 
 

Publicitate

Publicitate