În urmă cu puţin timp s-au încheiat, în oraşul Kocaeli-Darica din Turcia, Campionatele Balcanice de Cros. Din lotul de junioare a  României, a făcut parte şi Anca Bunea (foto), sportivă cu dublă legitimare CSŞ Mediaş/CS Unirea Alba Iulia, pregătită de către prof. Vasile Herman.

Sportiva a avut o evoluţie foarte bună, reuşind să termine cursa pe a treia poziţie şi astfel să intre în posesia medaliei de bronz în proba individuală.

Datorită  omogenităţii şi valorii componentelor echipei de junioare a României, Mădălina Florea, Anca Bunea şi Dana Loghin, clasate în ordine pe locurile 2, 3 respectiv 5, aceasta a reuşit să se impună în clasamentul pe echipe, intrând astfel în posesia titlului de campioane balcanice la cros.

Competiţia individuală a fost câştigată de Amelia Terzic din Serbia, nimeni alta decât medaliata cu bronz de la Campionatul European din luna decembrie a anului trecut.

„Ceea ce am declarat chiar la  plecarea sportivelor către Turcia s-a adeverit în totalitate. Felicitări Ancuţa! Felicitări România! Felicitări Vasile Herman!”, a declarat Marius Anghel, director CS Unirea Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate