Duminică 17 noiembrie, s-a disputat ultima etapă din campionat la grupa de juniori E. Echipa ce se află după cele 9 etape scurse pe primul loc este Unirea Juniors, după ce în ultima etapă a câștigat la limită, scor 2-1 împotriva echipei Unirea Alba Iulia.

Fără nici un meci pierdut și cu cea mai bună defensivă a campionatului (doar 10 goluri primite), juniorii antrenați de Alexandru Kalanyos, au reușit să strângă 25 de puncte, din 27 posibile. La doar un punct în spate este poziționată Europa Alba Iulia, echipă ce are cele mai multe goluri marcate, respectiv 63. Pe podium se mai află și LPS Sebeș, formație ce se află la 3 puncte în spatele liderului. Singura echipă ce nu a reușit să strângă nici măcar un punct este Viitorul Alba Iulia, care se află pe ultimul loc în campionat.

Deși cei mai mari copii au 10 ani, după ultima etapă s-a tras linie și s-a calculat evoluția celor 10 echipe. În total s-au marcat nu mai puțin de 333 de goluri, în cele 9 etape disputate. Acest lucru dovedește încă o dată dăruința și plăcerea de care dau dovadă acești copii atunci când intră în teren.

Având în vedere numărul mare de goluri marcate până acum în campionat, nu putem să nu prezentăm și un top cu juniorii care au reușit cele mai multe goluri. Cei mai buni 5 jucători sunt:

1. David Vasile (Europa Alba Iulia) – 30 goluri

2. Domșa Vlad (Unirea Juniors Alba Iulia) – 24 goluri

3. Necreală Cosmin (Unirea Juniors Alba Iulia) – 22 goluri

4. Lazăr Bogdan (Europa Alba  Iulia) – 19 goluri

5. Buzilă Răzvan (LPS Sebeș) – 15 goluri

 
 
 

Publicitate

Publicitate