10Cu toate că formaţia albaiuliană şi-a început de jos…noua viaţă, iată că mai sunt suporteri care cred cu tărie că Unirea va reveni în scurt timp acolo unde-i este locul şi anume în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc! Este vorba despre Răzvan Magda, fanul numărul 1 al grupării din Cetatea Marii Uniri, un suporter statornic pentru care UNIREA ALBA IULIA a fost, este şi va rămâne MAREA IUBIRE!

Răzvan, personal nu-l cunosc încă, nu a ţinut cont în prima parte a campionatului Ligii a V-a, Seria a 2-a, de numele adversarului Unirii Alba Iulia şi, cuminte, a venit la stadion cu arsenalul din dotare, s-a aşezat la tribuna a 2-a a arenei Cetate şi s-a bucurat pentru jocul şi rezultatul favoriţilor!

Tocmai şi din acest motiv, atunci când Sebi Culda va primi Trofeul Iani Mitracu (n.a data decernării celor două premii o voi anunţa pe site, cel mai probabil pe 6 sau 7 ianuarie 2015) decernat celui mai bun junior al clubului, şi el, Răzvan Magda, va intra în posesia unui tricou al alb-negrilor, personalizat şi cu numărul 8 pe spate, pentru cel mai fidel suporter al uniriştilor!

Iată câteva instantanee, postate pe pagina sa de facebook, care demonstrează că într-adevăr UNIREA ALBA IULIA NU A MURIT! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate