Europa Alba Iulia a obținut trei puncte în deplasarea de la Dej. Viceliderul a condus echipa lui Mănăilă, pentru ca Paul Muntean  să stabilească scorul final în minutul 75. Acesta a scăpat singur cu portarul gazdelor, pe care „l-a executat”.

Dan Mănăilă a reușit să schimbe din nou formula și să obţină victoria  în compania echipei aflate pe poziția secundă înaintea jocului de vineri.

La pauză a fost 0-0, pentru ca în actul secund ambele echipe să marcheze. Marius Cristea a adus victoria în minutul 92; acesta l-a învins din acțiune pe portarul echipei din Dej.

Europa Alba Iulia: Burdun – Lupșan, Groza, Andrea, Arsene – B.Cristea, Bratima, Apetri, Circov – M.Cristea și Munteanu.

În urma acestui succes, echipa din Alba Iulia a reușit să acumuleze 9 puncte.

Liviu Coacăză: „ Ne bucurăm că băieții ne fac să mergem la casierie”

Succesul de la Dej va aduce 300 de lei în contul fiecărui fotbalist de la Europa Alba Iulia. În ultimele trei runde, Europa a făcut 7 puncte. „Bravo lor, chiar ne bucurăm că băieții ne fac să mergem la casierie. Gazdele au jucat bine și, după 20 de minute, tactic, i-a așezat bine Dan Mănăilă. Se vede mâna lui Mănăilă, așteptăm meciul viitor de la Zlatna. Portarul Burdun, deși nu s-a antrenat de trei săptămâni, a scos trei mingi grele”, a declarat Liviu Coacăză, președinte Europa Alba Iulia.

 

Comentarii

  1. euroblatul spune:

    Traiasca pariurile. Sa nu va luati de ei ! Nu mai au nici un ban, trebuie sa isi revina cumva domnii care conduc acolo si pariurile sunt cea mai buna solutie. In plus vin sarbatorile si jucatorii trebuie sa isi primeasca fructele, doamne fereste sa ceara banii patesc la fel ca Stef il dau afara (va dati seama ce tupeu dupa ce a blatuit meciul Daia-Europa si a fost transferat la Europa mai vrea si bani ?) In plus domnii mai au datorii prin liga a IV prin multe zone ale judetului. Noroc cu domnul mura pardon coacaza care ne asigura ca banii sunt la zi (poate pentru el). Rusine mare ! Multa bafta in rest

 
 

Publicitate

Publicitate