img_3315Vară fierbinte pe „Cetate”! Conducătorii clubului Unirea Alba Iulia fac eforturi considerabile în această perioadă pentru ca Unirea Alba Iulia să se înscrie din sezonul viitor în Liga a IV-a, loc ce i se cuvine după retrogradarea din Liga a III-a, eșalon în care „alb-negrii” nu s-au înscris în sezonul 2013-2014. 

Președintele clubului Mihai Dăscălescu, face eforturi considerabile pentru a găsi sursa de finanțare în Liga a IV-a, unde Unirea Alba Iulia ar putea defila cu 2-3 transferuri.

Baza ar fi pusă pe actualii jucători ai Unirii Alba Iulia. Ar fi vorba de cei care și-au terminat junioratul în această vară, dar și de cei care încă sunt juniori A sau B.

Ion Grozav, Frențiu și Oltean pe lista Unirii?

Printre transferurile efectuate de conducătorii Unirii Alba Iulia s-ar putea regăsi nume precum Ion Grozav (fără echipă), Răzvan Frențiu și Cosmin Oltean (Performanța Ighiu), în vreme ce Cristi Bodea de la Industria Galda de Jos ar fi o variantă bună pentru „alb-negrii”.

Totodată șefii clubului ar putea încerca repatrierea unor fotbaliști precum Daniel Lupșan (Arieșul Turda), Ionuț Bratima (FC Hunedoara), în vreme ce atacantul aiudean, Paul Munteanu ar putea asigura vârful de viteză de care ar avea nevoie Unirea Alba Iulia, însă totul depinde și de bugetul de care clubul va dispune în sezonul viitor.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate