Unirea Alba Iulia va întâlni, sâmbătă, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, UTA Arad, formație antrenată de Adrian Falub, care în trecut a pregătit și Unirea Alba Iulia.

Cu o victorie din două etape, echipa din Alba Iulia ţintește al doilea succes, asta pentru a nu intra în panica lipsei de puncte. Înaintea confruntării de sâmbătă, Stelian Gherman se confruntă cu noi probleme de lot: Bumbac și Negruț sunt incerți pentru jocul cu „bătrâna doamnă”.

„Venim acasă și ne vom întâlni cu o echipă cu tradiție, UTA. Anul trecut am reușit să îi învingem acasă, în retur am pierdut printr-un gol din penalty și eu zic că la ora actuală UTA a pierdut mulți jucători din vechea echipă. Sper ca, atât cât putem în acest moment, să dăm tot din noi și să reușim să luăm cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu un antrenor la care îi place jocul italian, dar, dacă la ora jocului noi îi vom avea pe cei care eu consider că trebuie să fie în primul 11, ne putem lupta de la egal la egal”, a declarat Stelian Gherman antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Cel mai probabil, Gherman va miza pe următoarea formulă: Tiut – Schuller, Bumbac, Potopea, Bucurică – Oara, Negruț, Istrate, Petrescu – Mândrușcă, Mureșan.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate