DSC05855Sezonul regulat s-a terminat pentru cele patru formaţii care au reprezentat judeţul în actuala ediţie de campionat a juniorilor republicani A respectiv B iar acum urmează faza următoare a competiţiei şi anume Cupa Federaţiei Române de Fotbal.

De remarcat, faptul că atât juniorii A respectiv B ai Unirii Alba Iulia şi LPS Sebeş au acces în competiţia rezervată ocupantelor locurilor 3-6 în fiecare serie.

Astfel la juniori A, Seria a 7-a, LPS Sebeş (antrenor Dani Popa) a terminat pe locul 5 cu 57 de puncte şi un golaveraj de 72-44, în vreme ce Unirea Alba Iulia (antrenor Bebe Brumaru) s-a clasat pe poziţia a 6-a cu 55 de puncte şi un golaveraj de 96-40!

În aceiaşi serie, la juniori B, Unirea Alba Iulia (antrenor Vasi Ursu) a încheiat pe locul 4 cu 63 de puncte şi un golaveraj de 103-29, iar LPS Sebeş (antrenor Doru Oancea) s-a situat pe poziţia a 6-a cu 54 de puncte şi un golaveraj de 85-40!

Pe 16-17 mai este programat turneul juniorilor A, o săptămână mai târziu, 23-24 mai, urmând a se disputa turneul rezervat juniorilor B iar gruparea din Cetatea Marii Uniri intenţionează să găzduiască ambele competiţii. (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate