DSC04995A cam trecut ceva timp de când la arena Cetate din Alba Iulia nu a mai avut loc o conferinţă de presă în adevăratul sens al cuvântului.

Dar astăzi, 1 aprilie-şi nu vorbim despre vreo păcăleală-lucrurile au revenit la normal. A fost nevoie de multă muncă şi pasiune până când gruparea din Cetatea Marii Uniri să revină cu o echipă de seniori, chiar dacă deocamdată în Liga a V-a, în fotbalul românesc, a fost nevoie de rezultate până când suporterii-aici vorbim în primul rând de Gruppo Arnsberg să revină încet, încet lângă echipă şi a fost nevoie, poate, ca un alt produs al acestui Centru de copii şi juniori al Unirii Alba Iulia să ajungă titular la un Tur de Elită, Under 17, PENTRU CA UNIREA ALBA IULIA SĂ FIE BĂGATĂ ÎN SEAMĂ! DE UNII…ALŢII!

(P)  Adidasi  și ghete fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Cum însă valoarea nu poate fii contestată, în jurul prânzului Mihai Dăscălescu, Cătă Suciu şi Alex, reprezentantul ultraşilor Unirii Alba Iulia, au dat faţă-n faţă cu mass-media locală pentru o discuţie mai mult decât interesantă.

MIHAI DĂSCĂLESCU: Am primit felicitări de la Răzvan Burleanu şi Gheorghe Chivorcian, preşedintele respectiv vicepreşedintele FRF, pentru modul în care Cătălin Suciu a apărat la Turul de Elită din Anglia. Copilul, pe care în 5-6 ani îl văd în poarta naţionalei de seniori a României, a profitat din plin de şansa care i-a fost oferită, a evoluat toate minutele în cele trei partide, deci înseamnă că are valoare. Suntem bucuroşi că avem din nou o galerie la jocurile Unirii Alba Iulia iar cei care joacă acum pentru gruparea fanion a judeţului, foarte tineri din moment de media de vârstă este de 19 ani!, se simt un pic mai fotbalişti cum se spune.

De asemenea, avem informaţii clare că autorităţile locale vor să ne sprijine, şi sunt şanse ca atunci când vom avea finanţare din partea acestora, şi cei din cadrul CJ Alba ne vor aloca o sumă identică. Deocamdată avem un sponsor principal care este alături de noi şi alţi câţiva sponsori secundari, însă aceştia nu doresc să apară în presă.

CĂTĂLIN SUCIU: A fost greu la început deoarece nu-i cunoşteam pe băieţii de la lot dar până la urmă a ieşit bine pentru mine. Nu mă aşteptam să fiu titular, am avut o şansă şi cred eu că am fructificat-o din plin.

Deşi am pierdut, Slovenia şi Norvegia nu ne-au fost cu nimic superioare în Anglia iar eu cred că personal mi-am făcut datoria. Nu mă gândesc deocamdată la vreun transfer, am revenit la Unirea Alba Iulia unde vreau să muncesc dublu pentru că mai am multe de demonstrat în fotbalul românesc.

Primul examen? Duminică în derby-ul juniorilor republicani B de la Sebeş, un joc în care vreau să-mi ajut coechipeirii pentru a câştiga!

ALEX: Am revenit la rădăcini, mi-a fost dor să fiu alături de Unirea Alba Iulia şi sunt sigur că acest proiect va readuce echipa de fotbal, cel puţin în eşalonul secund! NU PUTEAM SPUNE NU ECHIPEI FANION A JUDEŢULUI şi mă bucur că din nou fotbalul a revenit în actualitate la Alba Iulia. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate