Cu mai puţin de o lună înaintea începerii campionatului, problemele financiare le dau din nou bătăi de cap uniriştilor. Pin vocea preşedintelui Mihai Dăscălescu, Unirea anunţă schimbarea strategiei clubului şi reunirea lotului, cel mai probabil, pe 30 iulie.

Chiar dacă încă se caută fonduri pentru menţinerea clubului în Liga a II-a, FC Unirea Alba Iulia anunţă schimbarea. Jucătorii se vor reuni luni, 30 iunie, iar majoritatea lotului care va fi prezent la reunire va fi format din jucători originari din judeţul Alba şi încă 4-5 jucători cu experienţă în ligile superioare. Unul dintre jucătorii experimentaţi va fi Mihai Pascal, care va continua cu alb-negrii, în timp ce fostul unirist Ionuţ Şerban a semnat cu FC Olt Slatina.

 „Eu sper să începem campionatul şi în proporţie de 90%, luni vom începe antrenamentele. Strategia clubului se va schimba, iar, cu excepţia a 4-5 jucători cu experienţă, restul sunt originari din judeţul Alba. E singura soluţie de a reduce cheltuielile clubului şi de a continua în acest campionat. Dacă se vor găsi investitori, vom încerca să mai aducem câţiva jucători cu experienţă, dar momentan ne vom axa pe propria pepinieră”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedinte FC Unirea Alba Iulia.

În altă ordine de idei, Vasile Ursu a reluat pregătirea juniorilor albaiulieni de aproximativ două săptămâni, printre ei aflându-se Ionuţ Stan şi Eduard Schuller.

 

Comentarii

  1. Solomon spune:

    Daca sunt in insolventa pot continua in liga a 2 a ca parca asa am citit ca au ceva datori la o firma

  2. Unirist spune:

    Pascal, daca ramai, dai dovada de un mare caracter. Oricum ai demonstrat ca ai si pana acum. Doamne ajuta, hai Unirea!

  3. Suporter spune:

    Ori cu Pascal,ori fara Pascal,tot aia e! E zero!

 
 

Publicitate

Publicitate