DSC04439Pe terenul doi al Complexului Cetate din Alba Iulia s-a disputat, sâmbătă după amiază, dubla dintre Unirea Alba Iulia şi Interstar Sibiu din cadrul Campionatului Naţional al juniorilor republicani, Seria a 7-a, iar uniriştii au obţinut o victorie şi o remiză.

JUNIORI A UNIREA ALBA IULIA – INTERSTAR SIBIU 4-0. I. Biro 2, Captiu şi Cr. Păcurar.

Echipa din Cetatea Marii Uniri i-a dedicat succesul antrenorului Bebe Brumaru cel care în noaptea premergătoare jocului şi-a pierdut tatăl. Dumnezeu să-l odihnnească în pace!

Albaiulienii au jucat cu R. Baba (cpt.) – Monescu, Olar, Oţoiu, I. Boancă, B. Ştef, An. Oancea, Cr. Păcurar, Adam, Nicola, I. Biro (Captiu, Vl. Constantin, Cuştiuliţă, Maniu, G. Avram).

JUNIORI B UNIREA ALBA IULIA – INTERSTAR SIBIU 1-1. R. Cordoş a marcat pentru alb-negri din Cetatea Marii Uniri.

Un joc decisiv pentru ambele formaţii în ceea ce priveşte şansele de a termina pe locul secund, care duce automat în play-off, s-a terminat cu un rezultat de egalitate, remiza fiind favorabilă celor de la…Gaz Metan Mediaş, echipă aflată în acest moment pe poziţia secundă a clasamentului.

Păcat de busculada de la final, întreg scandalul pornind de la antrenorul sibienilor, cel care în minutele de prelungire ale jocului a provocat, din incinta spaţiului tehnic, un grup de spectatori iar de aici până la îmbrâncelile de la final nu a mai fost decât un singur pas!

Vasi Ursu i-a utilizat pe M. Lazăr – Stan, L. Dan, Scrob, R. Cordoş, Al. Lupea, Opriţa, Davidaş, Uţă, B. Varga, D. Dup (cpt., LA MULŢI ANI 17!) (Negrea, L. Duma, Vl. Idita, Oprean, Ciobanu). (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate