unirea la pamantPe 28 februarie, pe masa judecătorilor de la Tribunalul Alba s-a aflat planul de reorganizare al echipei Unirea Alba Iulia, plan aprobat de 96% din creditorii clubului de fotbal.  Aceștia nu au pronunţat decizia și mențin în continuare suspansul în ceea ce privește reorganizarea clubului. 

Decizia judecătorilor poate fi luată în termen de 30 de zile, iar faptul că nu a fost anunțat un verdict menține starea de incertitudine. În cazul în care nu va fi aprobat planul de reorganizare echipa va intra în faliment, iar jucătorii legitimați la club vor rămâne liberi, în vreme ce echipele care au de făcut plăți către Unirea Alba Iulia vor scăpa de ele, lucru pe care deja îl încearcă anumite cluburi.

În acest moment la clubul Unirea Alba Iulia sunt legitimați  148 de jucători la grupele de copii și juniori, fotbaliști ce ar rămâne fără echipă în cazul desființării.

Unirea Alba Iulia a intrat în insolvență luna iunie a anului 2012, insolvență solicitată de SC Man Tours SRL, firma care efectua transportul fotbaliștilor la meciurile din deplasare și în cantonamente.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate