Unirea Alba Iulia joacă sâmbătă cu Luceafărul Oradea, într-o partidă în care orădenii sunt favoriți, date fiind problemele de lot al lui Gherman. Tehnicianul albaiulienilor nu va putea conta pe Schuller și Potopea (suspendați), iar Bumbac, Bucurică și Stan sunt incerți, astfel că n-ar fi exclus ca Mircea Oprea să evolueze din nou pe postul de fundaș central.

Sătul de problemele financiare ce macină clubul, antrenorul „alb-negrilor” spune că nu mai găsește metode să îi motiveze pe fotbaliști.

„Pe plan financiar, astăzi jucătorii au discutat cu președintele Mihai Dăscălescu. Eu n-am mai intrat în vestiar, nu mai pot să-i mai motivez. Mihai Dăscălescu spunea că sunt ceva bani în cont, dar trebuie dirijați. Jucătorii nu s-au antrenat. Unii au făcut o refacere, unii au spus că nu este normal să mai continuăm așa. Eu nu mai pot să îi chem să le tot promit. Eu nu mai răspund pentru partea de a-i mobiliza pe jucători. Nu am cum. Am tot încercat, nu mai pot”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia ar putea intra în teren în următoarea formulă: Pascal – Fulea, Bumbac, M.Oprea, Coțolan – Oara, Istrate, Negruț, Petrescu – Mândrușcă, S.Mureșan.

 

Comentarii

  1. Fotbal spune:

    Ce caractere puternice,acesti jucatori si antrenori,Is de laudat,chiar si Dascalescu din conducere.Dar scarbele alea de actionari si toata suita,mi-e greata.Autoritarile ar baga bani,dar nu pot baga bani intr-un sac fara fund,o Unire in care se pierd bani DIN CAUZA ACTIONARILOR,care apeleaza la tot felul de tertipuri pentru a face un ban pe spatele clubului.Respect pentru jucatori,staff si conducere.Scuzati majusculele,dar am simtit nevoia sa accentuez frustrarea.

 
 

Publicitate

Publicitate