Unirea Alba Iulia a pierdut sâmbătă primul meci de pe propriul teren din acest sezon. Sebastian Ianc a deschis scorul în minutul 43, stabilind scorul pauzei. Stelian Gherman nu a putut conta pe Bumbac, Bucurică, Petrescu, în vreme ce Mureșan nu s-a prezentat la stadion. 

Unirea Alba Iulia a început bine jocul de pe „Cetate”, Tudor Mândrușcă a trimis mingea în bara lui porții lui Miron. În minutul 42 Tiut a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Sebastian Ianc, același Ianc avea să deschidă scorul trei minute mai târziu. Acesta a scăpat în partea stângă și l-a învins pe Tiut cu un șut la colțul lung.

Avea să fie 0-2 în minutul 61. Ianc scapă singur cu Tiut îi pasează lui Roșu care a îndeplinit o simplă formalitate.

Umilința a atins cote maxime pe „Cetate” când Roșu a înscris pentru 3-0, după ce l-a culcat pe Tiut.

Unirea Alba Iulia:Tiut – Olar, Stan, Rondak, St. Ianc – Fulea, Găldean, Negruţ, Istrate – Oară, Mândruşcă.Rezerve: Pascal – Moga, Man, Cotolan, Constantea, N. Rus, Bretoiu.Antrenor: Stelian Gherman

Luceafărul: Miron – Mintaş, Pocean, A. Achim, Popescu – Bundea, Seb. Ianc, Muntean, Letan – Haş, C. Roşu.Rezerve: Sg. Ghilea – N. Roşu, Ov. Ghilea, Blănaru, Lupuţ, Bogdan, Svarczkopf. Antrenor: Călin Moldovan

Cel mai probabil partida de sâmbătă a fost ultima din istoria „alb-negrilor”. Sătul de restanțele financiare, antrenorul Stelian Gherman nu s-a ridicat de pe bancă . Probabil în acest fel și-a manifestat și Gherman nemulțumirea față de situația existentă la club.

 
 
 

Publicitate

Publicitate