Unirea Alba Iulia poate rămâne fără două din cele 11 puncte acumulate în tur, dacă până luni șefii Unirii Alba Iulia nu vor găsi aproximativ 9000 de euro să achite restanțele către foștii jucători ai echipei. Trebuie plătiți trei jucători din vechia gardă și anume, Alexandru Pleniceanu, Dragoș Militaru și Dejan Pecarov.  Cei trei au de recuperat în total 9000 de euro, bani reprezentând salarii de pe vremea când jucau pentru echipa „alb-negrilor”.

Președintele Mihai Dăscălescu spune că cei trei fotbaliști trebuie plătiți, dar în momentul de față clubul nu are resurse financiare, iar viitorul este incert la Alba Iulia.

„Trebuie plătiți, dar dacă nu sunt bani ce să facem? La ora asta nu știu dacă continuăm în retur. Eu cred că da, sper mai degrabă”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

De aprtea cealaltă fotbaliștii regretă situația la care s-a ajuns, dar consideră că-și merită banii pentru timpul jucat la Alba Iulia.  Alexandru Pleniceanu are de recuperat 3000 de euro de la Unirea Alba Iulia, iar dacă luni nu va fi plătit echipa va rămâne fără două puncte.

„Până luni trebuie să primesc 3000 de euro. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, eu eram și aproape de casă, vroiam să continui la Alba, dar nu se poate fără bani, am înțeles că și acum au iarăși datorii de 4-5 luni”, a declarat Alexandru Pleniceanu, fotbalist ce evoluează acum la Săgeata Năvodari.

În aceași situație se află și actualul jucător al celor de la Damila Măciuca, Dragoș Militaru. Acesta spune că dacă la Alba ar fi fost condițiile de la Măciuca, Unirea ar fi promovat fără probleme.

„Trebuia să primim banii până pe 16 noiembrie și au tot amânat. Nu știu cum e cu memoriile, că până acum nu am mai avut probleme de acest gen . A fost prea de tot să nu fim plătiți atâta timp. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, am stat acolo un an și jumătate și m-am simțit bine la Abla Iulia. Nu trebuia să se ajungă aici. Unirea e o echipă importantă în fotbalul românesc. Dacă era bine nu pleca nimeni de acolo”, a declarat Dragoș Militaru.

Tot 3000 de euro are de recuperat și Dejan Pecarov, actualul fotbalist al echipei Săgeata Năvodari. Dacă Unirea Alba Iulia va rămâne fără două puncte atunci, echipa lui Gherman va avea 9 puncte, tot atâtea câte are și FC Maramureș Universitar Baia Mare, dar gruparea din Maramureș mai are un joc de disputat.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate