Liga a II-a, Seria a II-a pornește la drum sâmbătă, iar unica reprezentantă a județului Alba în eșalonul secund, Unirea Alba Iulia va disputa prima partidă din retur la Vâlcea, în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea.

Aflată în subsolul clasamentului, trupa din Vâlcea nu-și mai permite pași greșiți pe propriul teren, astfel că vor încerca încă din primele runde ale returului să rezolve ecuația retrogradării. Chiar și așa, elevii lui Stelian Gherman nu merg în ”Zăvoi” în excursie.

”Meciul de la Vâlcea va fi destul de greu, după patru luni de stat în zăpadă, în gheață, nu cred că va fi un meci ușor. Vâlcea este într-o situație destul de delicată. Orice pas de ei făcut greșit îi costă, dar noi, ca în toate meciurile, mergem să scoatem tot ce-i mai bun, pentru a scoate un egal sau o victorie”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia a pierdut doi jucători de bază în pauza de iarnă, dar Stelian Gherman speră că noii veniți îi vor înlocui cu succes pe cei plecați.”Eu zic că pe unele părți am reușit să aducem un plus, dar în același timp, poate acei doi jucători, Camara și Petcuț au fost utili. Acum să vedem dacă cei care au venit în cadrul echipei să aducă un plus. Nu știu cât de repede reușim sau reușesc ei să se adapteze și să facem omogenizare”, a mai spus Gherman.

Problemele financiare s-au rezolvat la Alba Iulia

”Am avut mici probleme, atât de schimbare în sânul echipei, cât și probleme vis-a-vis de salarii și prime. Ușor-ușor, problemele s-au rezolvat atât la nivelul lotului, cât și pe partea financiară. Este destul de greu să ții ritmul cu viața, dar cei din Consiliul de Administrație au reușit să ne aducă aproape la zi”, a precizat Gherman.

Echipa probabilă: Pascal – Schuller, Bumbac, Șerban, Bucurică -Oară, Militaru, Plenicianu, V.Florea – Mureșan, Pecarov.

 
 
 

Publicitate

Publicitate