Antrenorul Stelian Gherman profită din plin de faptul că, sâmbătă, echipa pe care o pregătește va sta. Acesta le-a dat liber până miercuri dimineață fotbaliștilor, iar la finele săptămânii gruparea din Alba Iulia va juca un amical cu Sănătatea Cluj.

Partida ar putea avea loc vineri sau sâmbătă pe Stadionul „Cetate”, iar o altă locaţie vehiculată a fost „Cluj Arena”, pentru partida amicală. După această săptămână de pauză, Unirea Alba Iulia va juca în deplasare la echipa aflată pe locul secund în ierarhia Ligii a II-a, Seria a II-a, Corona Brașov.

Trebuie menționat că în aceste zile fotbalistul Radu Contor și-a depus memoriu la FRF pentru neplata ratelor contractuale și așteaptă să devină liber de contract.

Președintele Mihai Dăscălescu a preferat să nu comenteze decizia fotbalistului albaiulian. „E decizia lui. Pot  eu să comentez decizia lui Contor? Noi l-am ajutat dacă el a luat decizia asta, eu nu pot să țin pe nimeni cu forța”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Radu Contor are 17 ani și evoluează pe postul de mijlocaș central, iar la FC Unirea Alba Iulia a fost descoperit de Vasile Ursu, antrenor alături de care a făcut primii pași în fotbal.

 

Comentarii

  1. Jurca spune:

    :))))) memoriu =))) te doare bila, cand auzi asa ceva. Auzi CAN-CAN =)))

  2. cineva din Alba spune:

    Dîlbea doi ! 17 ani…auzi…mare vedetă ! ! dute mă la mureşu oarda poate acolo vei primi ce meriţi…hai …pa …era să scriu alceva dar mă abţin !

 
 

Publicitate

Publicitate