DSC02684În prima partidă de verificare din acest an, disputată în această dimineaţă la Oarda de Jos şi arbitrată de Andrei Nicola, Alex Vodă şi Mădălin Jurjiu, Unirea Alba Iulia (lider cu maximum de puncte în Seria a 2-a a Ligii a V-a) a pierdut, greu, împotriva divizionarei terţe Industria Galda de Jos, scor 0-1 (0-0), gol Haiduc în minutul 70.

În ciuda unui soare cu dinţi, vai ce vânt a bătut!!!, spectatorii, şi au fost vreo 50 de maşini pe marginea arenei, au asistat la o partidă amicală mai mult decât agreabilă, în care uniriştii nu au fost cu nimic inferiori grupării din Liga a III-a. Fiecare formaţie a avut şansele sale de a tranşa jocul, albaiulienii prin S. Culda-cap din 3 metri prins de Căt. Ştef, Lăsconi-balon salvat de pe linia porţii de Al. Man după ce în prealabil B. Ştef a fost anticipat, din poziţie de unu la unu, de M. Bogdan, singurul care a izbutit să bage mingea-n poartă fiind Haiduc (Industria) după un corner.

Au evoluat formaţiile: Unirea Alba Iulia (antrenor Mihai Dăscălescu): Căt. Suciu – Rodean, Marcu, N. Rus, Matei, S. Iacşa, Goguţa, Joldeş, A. Ianc, Seb. Culda, Lăsconi (R. Baba, Sg. Muntean, I. Boancă, Al. Ioani, D. Oancea, B. Ştef, I. Biro şi C. Boboia- debut la 14 ani în prima echipă).

Industria (antrenor Paul Ciucă): Căt. Ştef – C. Pop, Haiduc, Al. Man, Cr. Ivaşcu, Frenţiu, R. Lungu, Medrea, Apetri, A. Câmpean, Pocol (M. Bogdan, Nicoară, Baghiu, Cl. Coltor, D. Stanciu , Vonya, D. Lupşan, Dreghiciu, Costea, Alecu Alexandru, Breaz, M. Chirilă).

Sâmbătă, 7 februarie, Unirea Alba Iulia are un nou meci acasă cu Potaissa Turda (Liga a IV-a Cluj), la Oarda de Jos de la ora 11.00, iar Industria Galda de Jos va evolua, în deplasare, la Şurianu Sebeş.

“Sunt foarte mulţumit de atitudinea elevilor mei, mai ales că noi venim după aproape două săptămâni de pregătire în care ne-am axat doar pe forţă şi jucătorii nu au văzut mingea! Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în câteva faze cheie ale întâlnirii, însă consider că până în minutul 60, atunci când am schimbat echipa, nu am fost deloc inferiori unei grupării din Liga a III-a. Cum am mai spus, nu ne interesează rezultatele acestor jocuri de verificare, scopul meciurilor de acest gen fiind reprezentat de testarea juniorilor clubului nostru susceptibili de a face parte din lotul primei formaţii a Unirii Alba Iulia” a declarat Mihai Dăscălescu. (D.U.)

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate