Unirea Alba Iulia a întâlnit FC Olt în etapa cu numărul VIII din cadrul Ligii a II-a. „Alb-negrii”, aflați într-o situație financiară precară au desfășurat cel  mai probabil ultimul joc de pe Stadionul „Cetate”. Presa sportivă locală a reușit să strângă aproximativ 2.000 de lei, de la oamenii veniți la Stadionul „Cetate”, pentru a susține clubul-fanion al județului Alba, Unirea Alba Iulia.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, oaspeții având o posesie a mingii puțin mai îndelungată ca „alb-negrii”. Claudiu Oară a deschis scorul în minutul 2: a  înscris cu o lovitură de cap, din șase metri, după un corner executat de Istrate.

A doua repriză a început la fel de liniştit. Cătălin Crăciun a reușit să înscrie după ce a primit o pasă pe culoar de la Vigariu, stabilind astfel egalitatea pe tabela de marcaj. În finalul meciului, David și Mândrușcă au văzut cartonașul roșu.

Unirea Alba Iulia: Tiuț, Olar, Schuller, Oprea, Bucurică, Oară, Găldean, Istrate, Petrescu, Negruț, Mândrușcă.

Rezerve: Pascal, Stan, Fulea, Potopea, Moga, Coțolan, Rondak

Antrenor: Stelian Gherman

FC Olt: Bordea, Dima, Irimescu, Cosic, Crușoveanu, Vigariu, Quist, Vâlcică , Bancu, Ene, Marin.

Rezerve: Bugiu, Anghelina, Giurcă, Sălajan, Șerban, Crăciun, David

Antrenor: Cornel Papură

Albaiulienii au contribuit la urna mobilă. Jurnaliștii locali au înmânat banii jucătorilor albaiulieni.

Alb-negrii au evoluat poate pentru ultima dată din istoria ei pe Stadionul „Cetate”, contra celor de la FC Olt. Partida de vineri după-masă a fost probabil cea mai dificilă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, de la victoria „alb-negrilor” împotriva campioanei din perioada 1990-1991, Universitatea Craiova, cu 3-0, până la promovările în primul eșalon fotbalistic, în 2002-2003 și 2007-2008.

Aproape toți suporterii prezenți la partida de vineri au contribuit cu bani pentru echipă. Printre aceştia s-au aflat şi foştii fotbalişti Andrei Zăgrean şi Valeriu Nichimiş, Florin Roman (vicepreşedintele CJ Alba, care a cumpărat 100 de bilete, ce au fost donate copiilor și pensionarilor; aceştia, la rândul lor, au adăugat bani în urna mobilă), Horea Timiș (directorul DSP Alba) și … un jucător al FC Olt Slatina.

 

 

Comentarii

  1. jean spune:

    cinste acelui jucător de la FC Olt ! ! felicitările mele tuturor jucătorilor din teren şi nu numai ! cinste lui Gherman şi Dăscălescu . cinste tuturor celor din tribune ! ! HAI UNIREA ALBA ! ! !

 
 

Publicitate

Publicitate