Unirea Alba Iulia va disputa, sâmbătă, pe Stadionul ”Cetate”, un duel contra echipei FC Bihor Oradea, formație pentru care evoluează ex-uniristul Ciprian Selagea. 

După remiza obținută în prima rundă din retur, trupa lui Stelian Gherman nu concepe alt rezultat în fața propriilor suporteri, decât victoria, mai ales că FC Bihor nu pare a fi în cea mai bună perioadă.

”Un meci greu, pentru că jucăm acasă. Am mari probleme în a forma primul 11. Oradea vine după un meci pierdut acasă. Și, cum știți, noi am avut mari probleme în tur pentru meciurile jucate acasă. Sper ca jucătorii care vor intra în primul 11 să realizeze că punctul câștigat la Vâlcea este foarte important și să nu-l lăsăm să plece”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Nici problemele de lot nu au lipsit în această săptămână, la Unirea. ”Am avut, în această săptămână, probleme cu Bumbac, o viroză puternică, probleme cu Bucurică, suspendat este Șerban, este dificil să alcătuiesc un prim 11„, a mai spus Gherman.

Antrenorul albaiulienilor consideră că principalul pericol în partida de sâmbătă este echipa orădenilor și nu un jucător anume. ”Echipa – în afară de Barcelona și Bayern Munchen, nu cred că în România putem vorbi de un jucător care să câștige de unu singur un meci”, a adăugat Gherman.

Deși au condus la Vâlcea, uniriștii s-au văzut egalați, iar antrenorul Stelian Gherman speră ca elevii lui să nu mai repete isprava. Partida de la Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, iar prețul biletelor va fi de 5 lei, intrare generală.

Meci aparte pentru Selagea

Mijlocașul albaiulian Ciprian Selagea va avea parte de un meci special, sâmbătă, contra fostei sale echipe. ”E un meci aparte pentru mine, este pentru prima dată când vin în postură de adversar la Alba Iulia. Mă voi motiva suplimentar, dar nu am nimănui nici o palmă de dat, am foarte mulți prieteni la Alba”, a declarat Ciprian Selagea, mijlocaș FC Bihor Oradea.

Echipa probabilă: Pascal – Oltean, Bumbac, Schuller, Bucurică – Oară, Pleniceanu, Militaru, V.Florea – Mureșan, Pecarov.

 

Comentarii

  1. jean spune:

    parcă erai prin Grecia acum ceva vreme…un om de nimic ! nu ţi-ar fi ruşine ! ! tu şi Dîlbea…uitaţi-vă la Stanciu şi Grozav ce-au făcut pentru Unirea ! ! hai să nu zic vorba aia ! !

    Hai Unire Alba ! !

 
 

Publicitate

Publicitate