Unirea Alba Iulia va juca sâmbătă del a ora 11:00, ultima partidă de pe propriul teren. Este vorba de meciul cu FC Argeș Pitești. Partida de pe ”Cetate” nu mai are nici un pic de miză pentru echipierii albaiulieni. Nici argeșenii nu au de ce să se omoare pe ”Cetate” întrucât aceștia au scăpat de orice fel de emoții. La Pitești nu se poate vorbi nici despre promovare, nici despre retrogradare.

Elevii lui Gherman au avut miercuri parte de un duș rece în meciul cu Mureșul Deva, partidă în care jucătorii lui Stelian Gherman și-au arătat limitele, făcând doar 2-2 cu o echipă care n-a marcat decât două goluri în retur și nu a învins pe nimeni. Înaintea jocului cu FC Argeș, Stelian Gherman spera ca echipa lui să se despartă cu o victorie de puținii spectatori care au venit în acest sezon la meciurile Unirii.

”Eu personal îmi doresc să încheiem acest campionat cu o victorie acasă pe teren propriu, în același timp vreau să înțeleagă jucătorii ceea ce ziceam eu că nu poți să te prezinți pe teren și să fii sigur că câștigi. În viață totul se plătește. În fotbal dai și ajungi să culegi roadele așa cum trebuie”, a declarat Stelian Gherman, antrenor Unirea Alba Iulia

Președintele executiv Mihai Dăscălescu a fost foarte dezamăgit și a explicat situația de la Alba Iulia.”Motive subiective au jucătorii la evoluția lor pentru că ni se reproșează și mi s-au reproșat mereu salarile. Banii s-au dat, că mai devreme că mai târziu, s-au dat. Ce m-a deranjat cu Deva a fost atitudinea. Tu tot ceri, dar mai joacă și pentru suporterul ăla, câți se strâng, dacă vii și joci pentru Alba. Eu mă lupt să-și încaseze salariile, avem de încasat 147.000 de euro”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv Unirea Alba Iulia.

Echipa probabilă:  Pascal – Schuller, Potopea, Stan, Oprea – Oara, Ciofu, Negură, Ianc – Mureșan, Pecarov

 
 
 

Publicitate

Publicitate