DSC09392Meci destul de dificil pentru uniriști. Pentru obținerea celui de-al șaselea succes, uniriștii s-au chinuit să joace fotbal pe un teren mic și denivelat.

Plecaţi, de la Stadionul Cetate din Alba Iulia, direct îmbrăcaţi în echipamentul de joc, din păcate la Băgău nu există vestiare, darămite duşuri, uniriştii s-au văzut conduşi cu scorul de 1-0, gol Sârbu, dar din nou Mihai Dăscălescu a găsit mutarea câştigătoare. A schimbat sistemul şi l-a trecut pe “căpitanul” Andrei Ianc atacant (n.a. acesta începuse pe postul de fundaş stânga), iar “găselniţa” a fost una câştigătoare.

Trei goluri, dintre care ultimul de generic TV-foarfecă din lateral direct sub transversală şi încă trei puncte pentru “alb-negri” din Cetatea Marii Uniri. În rest, la Băgău, oameni cumsecade, soare şi un joc care numai a fotbal nu a semănat!

“Sunt extrem de mulţumit de cum am jucat pe un teren care numai unul de fotbal nu se poate numi! Nu poţi da o pasă, nu poţi construi nimic, de aceea îmi felicit jucătorii pentru modul în care s-au băgat la <bătăie> şi pentru faptul că nu şi-au pierdut capul la 0-1. S-au mobilizat mai mult şi au câştigat pe un teren unde <sportul rege> este foarte greu de practicat! Important este însă să joci în orice fel de condiţii, să te căleşti pentru viitoarele eşaloane. Şi să nu uit, am avut parte de un public numeros şi sportiv, lucru care merită subliniat din plin. La fel ca şi prestaţia brigăzii de arbitri!”, a punctat Mihai Dăscălescu.

ACS BĂGĂU a utilizat un lot care i-a cuprins pe Ursa – Maxim, Nicola, Kiss, Aldea, Varga, Aldea, Precup, Ignat, Maier, Crişan, Sârb, Florea, Vaidasigan, Văsuţ, Tătar (n.a pe Silviu Văcariu-ex Olimpia Aiud, care a evoluat cu numărul 18, nu l-aţi nominalizat…).

UNIREA ALBA IULIA Cotoară – Şandru, N. Rus, Matei, D. Ianc, Ioani, Joldeş, Scheau, S. Iacşa, Rodean, Lăsconi (S. Culda, Marcu, An. David, Sg. Muntean).

 
 
 

Publicitate

Publicitate