După eşecul împotriva echipei CSM Lugoj, blăjencelor nu le-a mai rămas decât să lupte pentru locurile 7-8, contra formaţiei Unic Piatra Neamţ. În prima partidă disputată la Piatra Neamţ, Volei Club Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-1 (25-16, 25-27,25-22,25-22).

O primă victorie pentru Branko Gajic în duelul cu Unic Piatra Neamţ pentru locurile 7-8. Sâmbătă la Blaj ar putea fi ultimul meci din acest sezon, o echipă care a „murit” frumos, care a luptat pentru fiecare punct din acest sezon şi care a fost foarte aproape de a intra în cupele europene la primul său sezon din Divizia A1.

„Un meci disputat, victorie meritată şi sperăm să luăm locul şapte. Sâmbătă la Blaj vreau să avem public în tribune să ne luăm „la revedere” frumos. Una peste alta a fost un campionat frumos şi publicul merita o victorie de final. Cel puţin la Blaj am arătat că suntem puternici şi să nu uităm că am fost la un set de cupele europene şi la un set de final four.” a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedinte Volei Club Alba Blaj

Pentru Volei Club Alba Blaj a evoluat: Alice Kapelovies, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Laura Mastahac, Vali Rusu, Irina Alexandru, Marija Sandic, Andreea Niţulescu, Melinda Dobeş, Josefina Fernandez, Alexandra Ciontoş.

Următoarea partidă se va desfăşura sâmbătă, 13 aprilie, de la o oră care se va stabili ulterior.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate