volei blajSâmbătă 23 noiembrie , de la ora 14:30, singura echipă de volei feminin a județului Alba a disputat un nou meci din cadrul campionatului diviziei A1. Etapa cu numărul IX a fost una bună pentru CSV Alba Blaj care a reușit să câștige fără mari probleme în fața echipei din Moldova.

Deși fetele din Blaj porneau favorite din mai multe puncte de vedere al acestei partide, au tratat adversarul pe care l-au întâlnit cu seriozitate, ceea ce le-a adus victoria. Cele două formații s-au mai întâlnit de 4 ori până acuma, dintre care 3 victorii le-au revenit blăjencelor, în timp ce Piatra Neamț a câștigat cu 3-2 într-o partidă jucată pe teren propriu.

Înaintea acestei etape Club Sportiv Volei Alba Blaj ocupa cea de-a 3-a poziție în clasament cu 21 de puncte strânse, în timp ce Unic Piatra Neamț se situa pe locul 5 cu 13 puncte.

După un prim set în care fetele antrenate de Branko Gajic au controlat jocul și au reușit să se impună în cele din urmă cu 25-17, setul secund a decurs tot în favoarea blăjencelor, set la finalul căreia CSV Alba Blaj câștiga la aceași diferență de 8 puncte, scor 25-17. Setul al treilea, care avea să fie și ultimul al partidei, a decurs ceva mai echilibrat în primă parte. Până la scorul de 9-9 ambele echipe au mers punct la punct, însă indicațiile de pe margine ale antrenorului sârb și-au pus repede amprenta în jocul oaspetelor, iar CS Volei Alba Blaj reușea să încheie partida după un set câștigat la o diferență mult mai mare decât în primele două, scor 25-12.

 
 
 

Publicitate

Publicitate