Duminică, junioarele „Under 14” au jucat în deplasare la BC Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă pe care au învins-o cu 43-70 (pe sferturi 7-16, 13-16, 8-18 și 12-20), la capătul unui meci dominat de gruparea din Alba Iulia.

În prima rundă, echipa lui Marcu a cedat contra celor de la LPS Arad, dar duminică a reușit o prestație excelentă și a defilat în fața grupării din Sfântu Gheorghe.

„A fost un joc în care Sfântu Gheorghe s-a agățat de orice șansă. A fost un arbitraj corect, iar pregătirea făcută în cantonament s-a văzut. Jocul este în creștere și sperăm să continuăm tot așa și miercuri cu Timișoara”, a declarat Nicușor Marcu, directorul LPS Alba Iulia și antrenorul echipei U-14.

Pentru LPS Alba Iulia au marcat: Carina Șulumete 14, Bianca Burlacu 11, Andreea Fleșer 11,  Alexandra Vodă 9, Ionela Țectu 7, Alexandra Boțan 4,  Adela Vintilă 4, Dorothea Pap 4, Iulia Avrămuț 2, Diana Maier 2, Paula Maier 2.

Etapa viitoare va avea loc miercuri de la ora 15.00, în sala LPS Alba Iulia, când gruparea lui Marcu va întâlni CS Bega Timișoara.

 
 
 

Publicitate

Publicitate