10152482_1438954896350921_1163705967_nTragedie la Alba Iulia. Un membru al galeriei „Gruppo Arnsberg” s-a sinucis, la doar câteva ore după ce a participat la meciul din semifinală cu CSM Târgoviște. Motivul? Tânărul Mihai Stoia suferea din dragoste, după ce în urmă cu o lună s-a despărțit de iubita lui. 

Mesajele sale de pe facebook și ultimele postări duc cu gândul la o ușoară regie a morții sale. Acesta și-a postat o fotografie cu un mesaj cutremurător: „Prețuiește ce ai înainte ca timpul să te învețe să prețuiești ce ai avut”, iar înainte de acest mesaj a postat câteva filme de dragoste de pe youtube, dar și un mesaj pentru mama sa, încercând probabil în acest mod să își ia rămas bun.

Liderul galeriei „Gruppo Arnsberg” a fost în stare de șoc la aflarea veștii și și-a găsit cu greu cuvintele. „Condoleanțe familiei! Nu ne-am așteptat la un asemenea gest din partea lui. Nu mi s-a părut nimic suspect, a fost la meciul cu CSM Târgoviște, regretăm nespus ce s-a întâmplat”, a declarat Bogdan Fântână, liderul galeriei „Gruppo Arnsberg”.

Citiți povestea completă a tânărului din Alba Iulia pe ALBA24.RO. 

IMG_5175

 
 
 

Publicitate

Publicitate