În ultimele două zile, în sala „Florin Fleșeriu” din Sebeș s-a desfășurat un turneu amical, organizat de echipa de handbal masculin, Voința Sebeș. Formația antrenată de Alexandru Weber a pierdut toate cele trei meciuri disputate și s-a clasat pe ultimul loc al turneului.

Chiar dacă jucătorii din Sebeş au pierdut toate cele trei partide, antrenorul Alexandru Weber ne-a declarat că a fost un examen foarte bun pentru elevii săi. Duelurile tari cu Potaissa Turda – Liga Națională (25-40), CSM Oradea – Divizia A (26-35) și Transilvania Cluj – Divizia A (28-30) au arătat faptul că Voința Sebeș mai are de muncit pentru a-și îndeplini obiectivul (locurile 1-4 în Divizia A), dar sunt pe un drum ascendent.

„A fost un turneu foarte bun din punctul meu de vedere. Am vrut să verificăm ce-am făcut la antrenamente și cred că dispunem de un potențial foarte bun din punct de vedere fizic. Din nefericire, avem probleme la finalizare și în duelurile 1-1 cu portarul advers, dar încă avem timp să ne reglementăm și în acest punct. Sunt foarte mulțumit de ce am realizat cu aceste echipe foarte bune”, a declarat Alexandru Weber, antrenor Voința Sebeș

Sezonul Diviziei A la handbal masculin va debuta la începutul lunii septembrie, iar antrenorul Alexandru Weber își dorește un duel „acasă”, cu CSM Oradea, în prima etapă.

 
 
 

Publicitate

Publicitate