HC Alba SebesHC Alba Sebeș se pregătește intens pentru returul care va debuta în data de 25 ianuarie. În acest sens, echipa se va deplasa vineri la Buzău pentru un turneu de pregătire în compania altor trei formaţii din țară.

Returul campionatului de handbal feminin va începe într-o săptămână, iar reprezentanta județului, HC Alba Sebeș, se luptă pentru promovarea în Liga I. După cantonamentul de la Prigoana, din această iarnă, fetele se vor deplasa Buzău, vineri, pentru un turneu de pregătire.

Echipa va avea de susținut trei partide cu HCM Buzău, Știința Buzău și HC Argeși Pitești.

Lotul echipei este format din: Viorica Suba, Lenunța Mormegi, Larisa Comșa, Roxana Lazăr, Bianca Bogdan, Paula Hoha, Paula Chirilă, Marcela Malac, Simina Neag, Ana Maria Ciolan, Larisa Dobromir, Irina Muntean, Andreea Petre, Alexandra Oncu, Mădălina Bonea și Andreea Tamaș.

Potrivit antrenorului Alexandru Weber, până în acest moment nu a reușit să concretizeze niciun transfer, încă are în vedere câteva jucătoare pe care dorește să le aducă la Sebeș.

Reamintim faptul că obiectivul echipei HC Alba Sebeș este de a se califica în Liga I de handbal feminin. În prezent echipa se află pe locul 4 în clasament cu 25 e puncte, la o diferență de 5 puncte de prima clasată CSM Slatina.

 
 
 

Publicitate

Publicitate